Γνωρίστε την ομάδα μας.
Το όραμά μας

Είναι η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των ασθενών.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων με υπόβαθρα στους τομείς του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων. Είμαστε παθιασμένοι με χρήσιμες καινοτόμες ιδέες που έχουν θετική συμβολή στην κοινωνία.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, στοχεύουμε να πάρουμε την κυπριακή ιατρική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, καθιστώντας την ευκολότερη, ταχύτερη και πιο ευχάριστη. Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματίες ιατρούς και να κλείσετε άμεσα ραντεβού ή υπηρεσίες, επιλέγοντας την ώρα και ημερομηνία που επιθυμείτε.

Η ιδέα

Αυτό το διαδικτυακό μοντέλο έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με αξιοσημείωτη επιτυχία, και για αυτό θεωρήσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να το προσφέρουμε για τη δική μας χώρα. Η εφαρμογή Android και iOS σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού ή υπηρεσία, εύκολα και οπουδήποτε-οποτεδήποτε. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι 'αυτό μη διστάσετε να μας στείλετε τα σχόλια και τις συστάσεις σας.

TIMELINE


  • 4th Quarter 2018Doctorcare.com.cy website release.


  • 4th Quarter 2018Doctors registration and website profile creation.

  • 1st Quarter 2019Website available to patients and 1st main advertising campaign.

  • 3rd Quarter 2019Release of Apple iOS and Android mobile applications.